Artikel printen

Geen crisis voor reisplannen 2013...

10 Nov 2012
Overweldigend waren alle enthousiaste reacties van de gezinnen, de vrijwilligers, de organisatie en de sponsoren over de reis naar Duitsland afgelopen maand.

 

Als bestuur hadden wij niet gedacht dat de reis zo'n belangrijk evenement is voor gezinnen. Maar het is ons nu wel duidelijk dat we in 2013 weer op reis willen.

We hebben zelfs besloten om niet 1 keer, maar 2 keer op reis te gaan in 2013!!

 


Dit betekent dat we een reis gaan organiseren voor de Zuidelijke helft van Nederland van 17 t/m 20 oktober en een tweede reis van 24 t/m 27 oktober voor de Noordelijke helft van Nederland. Zodoende passen we de reis aan de herfstvakantie-spreiding aan en kunnen alle gezinnen mee zonder vrij te hoeven vragen van school.

De eerste voorbereidingen zijn alweer in gang gezet door Marinho en het reisdoel gaat weer Duitsland worden. De geweldige medewerking van het Van der Valk-hotel in Gladbeck en de enthousiaste reacties over de parken hebben ons doen besluiten om ook andere gezinnen de kans te bieden deze mooie reis te beleven.

Net zoals de afgelopen jaren, zal ook voor de reizen van 2013 gelden dat de ziekenhuizen gezinnen benaderen om mee te gaan met de reis.

Lees meer >>

Artikel printen

Dakarteam Holland steunt Racen tegen Kanker

07 Nov 2012
 Het Dakarteam Holland van Marcel Schoo is helemaal klaar voor de 2013 editie van Le Dakar. Met een gloednieuwe en unieke Tatra rallytruck zal het team deelnemen aan de meest prestigieuze en uitdagende rally ter wereld.
 
Het Dakarteam Holland gaat rondrijden met het logo van de stichting Racen tegen Kanker op de gloednieuwe rallytruck. Het waarom is heel simpel, de ziekte kanker is heel dicht bij het team gekomen en daarom vond Marcel het niet meer dan gewoon om hier iets mee te doen. Een van de teamleden is namelijk dit jaar aan de ziekte geopereerd en ook de huidige eigenaar van de oude truck van het team heeft met deze verschrikkelijke ziekte te maken.
Het Dakarteam Holland zal op de Circuitdag 2013 aanwezig zijn om te laten zien hoe de Dakartruck kan worden ingezet. Daarnaast gaat Dakarteam Holland geld inzamelen voor Racen tegen Kanker en dat is het team wel toevertrouwd want de eerste € 1.000 is al binnen!
 
Wij wensen Dakarteam Holland veel succes in de 2013 editie van Dakar.

Lees meer >>
Donatie
Circuitdag 2012

Circuitdag 2012 - Ingeschreven coureurs

Klik hier voor meer informatie over de circuitdag 2012

Races bijwonen

Races bijwonen - Inschrijven

Partners Partners Foto's
Laatst toegevoegde foto's
Klik op "Alle foto's" om naar het fotoalbum te gaan
Fotoalbum